Fri frakt vid 299:- / Snabb leverans / Fri retur

Om oss!

 Vegosfären är ett familjeföretag drivet av mor och dotter. Vi började bolla med iden om ett eget företag med växtbaserade produkter redan 2015, men startade inte ordentligt innan 2020. Vi är fortfarande ett rätt nytt företag, med många ambitioner och drömmar om framtiden. Vi på Vegosfären värnar om miljö och hälsa, och har som målsättning att alltid förbättras i vårat arbete. 

 Åsa

Jag har jobbat med att utveckla produkter i många år. Det är viktigt för mig att produkterna håller hög kvalitet och att de tillför något nytt. Jag är från början kemist men har kompletterat med diverse utbildningar inom immunologi och farmakologi, tycker det är jättespännande. Jag har också arbetat mycket med kvalitet. Nu ska det bli extra roligt att få driva företag tillsammans med min dotter Emelie. Kontakta mig gärna; [email protected]

Emelie 

I många år har jag jobbat tillsammans med Åsa och lärt mig en hel del om hälsokost och tillskott, så det kändes självklart att tacka ja till att starta ett helt nytt företag tillsammans. Jag håller först och främst på med grafisk design och sociala media, något som även är ett intresse för mig på fritiden också. När jag inte håller på med Vegosfären hittar du mig oftast tillsammans med mina djur, som betyder väldigt mycket för mig. Förutom det är jag filmintresserad och hjälper mina vänner med att skapa kortfilmer. 

Linus 

Linus är vår älskade kanin på 12 år. Han gör inte jättemycket på företaget, men han är väldigt söt. Förutom sin charm är Linus väldigt duktig på att äta pellets och tigga godis.